Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Wechelse Whisky Club presenteert haar 3e Whisky Festival

Wiskeyclub Wechel

De Wechelse Whisky Club organiseert dit jaar haar 3e editie van het Wechels Whisky Festival op zaterdag 25 maart in PC De Zandfluiter  Wechelderzande. 

Het aantal standhouders blijft elke editie toenemen. Zo zal je verschillende invoerders en bottelaars kunnen ontmoeten die de bezoekers gaan proberen te overtuigen met hun selectie van flessen.   Naast het whisky geweld is er deze editie ook een standhouder met sigaren. Een combinatie die door vele whiskyliefhebbers gekoesterd wordt.

Het Wechels Whisky Festival werkt met het concept van ‘tasting and buying’. Wat erop neerkomt dat je alle flessen kan proeven die aangeboden worden. Vind je een lekker fles, kan je deze ook rechtstreeks bij de handelaar kopen.

De organisatie probeert een zo divers mogelijk aanbod te verkrijgen om de bezoekers zoveel mogelijk te kunnen laten ontdekken.  Je gaat naast de 7 whisky standen en sigarenstand ook kunnen passeren voor een goede knip- of scheerbeurt door Joker Barbier.

Het Wechels Whisky Bier zal deze keer ook terug beschikbaar zijn. Verwacht je hier aan een heerlijk blond biertje met een klein vleugje whisky in. Dit bier is gebrouwen door thuisbrouwerij Florik uit Wechelderzande. Florik gaat ook aanwezig zijn om zijn aanbod van bieren te presenteren aan de bezoekers.

De foodtruck zal ervoor zorgen dat je geen te grote honger krijgt van al het proeven.

'We proberen steeds te streven naar een ontspannen sfeer waarbij iedereen rustig kan genieten van een goede dram. Daarom proberen we ook iedereen te voorzien van flessenlijsten en blijven we constant brood en water aanbrengen voor de smaakpapillen wat te kalmeren.

De whisky liefhebber kan bij aanvang voor 10 euro een glas krijgen en 5 tokens om dan aan zijn ontdekkingstocht te kunnen starten.

Mensen die geen whisky wensen, kunnen gewoon gratis binnen.'  https://wechelsewhiskyclub.be/

Tulpenlaan 1, Lille, België

Wiskeyclub Wechel

Deel dit artikel